Over ons

sinds 1983

Maak kennis met De Schoenmakers

Na drie generaties in eigen familie geeft Schoenmakerij J.M Leusink het stokje door aan de nieuwste generatie Schoenmakers. Deze jonge Meesters blazen nieuw leven in een van de oudste ambachten die we in Nederland kennen.
Met respect voor het oude vakmanschap en met oog op de duurzame technieken van nu weten De Schoenmakers jouw sneakers, (design)schoenen, (rij)laarzen, paardenzadels en leergoed te herstellen als nieuw.
Missie

Vakmanschap behouden. Duurzaamheid bevorderen.
Kwaliteit leveren.

Een betere toekomst begint ook aan je voeten

De Schoenmakers zijn zich bewust van onze impact op de wereld. Daarom werken wij aan een duurzame wereld. Hoe? Door een oude ambacht een nieuw leven in te blazen. Door minder te consumeren. Door ervoor te zorgen dat jij langer kunt genieten van jouw favoriete paar schoenen.

Google reviews

Beoordelingen van klanten

5/5
Vriendelijk geholpen!

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, en zeker ook niet mijn laatste. Ik kwam er om een veter aan mijn hoed te laten zetten, en werd er zo vriendelijk geholpen. Ook om de prijs hoefde ik het zeker niet te laten.


Edwin Polmann

4.3/5
Mooi resultaat

Contact opgenomen om het losgaan van het stiksel van een leren handtas te laten maken. Mooi resultaat en direct doorgekregen wanneer het opgehaald kon worden.


S vd Z

5/5
En een héle goeie
schoenmaker.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. En een héle goeie schoenmaker. Ook voor tassen en zo.


Edwin te Rijdt

Kwaliteit

De Schoenmakers weten ieder paar een nieuw leven te geven.

Van suede tot leer, van sneakers tot pumps: De Schoenmakers weten ieder paar een nieuw leven te geven. Sneakers maken wij weer wit, details op merk- en designer schoenen herstellen wij naar behoren en leder herstellen wij als nieuw. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Volg De Schoenmakers

Mis nooit meer wat er
gebeurt bij ons

Scroll to top