Team

Benno

Berno

Schoenmaker

Benno is onze hakkenspecialist. Hij kan als geen ander hakwerken mooi krijgen en doet dat dan ook aan de lopende band. Ieder zijn specialisme en die van Benno is Hakhelder.

Unval

Unval

Shoerefurbisher

Unvalovich, schoenlapper, the king of steaming of gewoon Unval. Als expert op het gebied van textielverwerking kwam hij binnen om ons te verbazen en dat deed hij. Vooral als het gaat om stikken is hij een uitzonderlijk talent. Met precisie en onwijze snelheid weet hij schoenen van 95Percent in record tempo op oud niveau te krijgen. Daarnaast zetten we zijn capaciteit ook in om lokale schoenen te herstellen.

Benieuwd hoe hij dit doet? Kom eens langs, doordeweekse is Unval er van maandag tot er met vrijdag.

Musab

Musab

Operationele ondersteuning

Musab is actief als operationele ondersteuning op de schoenmakerij. Hij helpt ons met zaken als selecteren en staat in de Schoenmakerij klanten te adviseren.

Ruslan

Ruslan

Schoenmaker

Onze stille kracht. En volleerd schoenmaak leerling van origine afkomstig uit Oekraïne. Specialist op het gebied van razendsnel stomen. Fijne vent op wie we trots zijn dat hij ons team versterkt.

Frank

Frank

Quality control manager Schoenmakerij

Frank is met zijn oog voor detail diegene die zorg draagt voor een foutloos proces. Zodat we zoveel als mogelijk schoenen tegen een zo goed als mogelijke kwaliteit afleveren. Zodat u als klant altijd weer een goed hersteld paar krijgt ondanks de sterrenclassificatie. Niet tevreden, dan mag je Frank bellen.

daan-teamfoto-de-schoenmakers

Daan Engelen

Financieel

Daan, de man die er is maar weinig van kan op het gebied van schoenen maken. Hij is ondersteunend aan het team Schoenmakers operationeel en financieel.
Daan is naast de Schoenmakers ook eigenaar van 95Percent.

De samenwerking met 95Percent – Refurbished merkschoenen die hij mogelijk maakt zorgt dat wij dagelijks honderden schoenen zien en repareren.

Dit geeft ons de ervaring die geen schoenmaker heeft. Kom langs en laat Daan je er meer over vertellen.

Volg De Schoenmakers

Mis nooit meer wat er
gebeurt bij ons

Bezoek De Schoenmakers van Enschede

Adres
Telefoonnummer
E-mail
Scroll to top