Team

Johan Leusink

Schoenmaker

Johan, de vakidioot. De man die als geen ander weet hoe je de ouderwetse maakwijze kan reproduceren. Schoenen een prachtig en bijna beter 2e leven kan geven. Met zijn kennis en ervaring maken we van de Schoenmakers een uniek totaalconcept waar elke schoen terecht kan.

Hij weet de juiste materialen te combineren en in te zien waar kansen en mogelijkheden liggen om specifieke schoenen opnieuw te herstellen.

Kom langs en laat Johan je verrassen met de vele mogelijkheden die er zijn om je schoen een 2e leven te geven.

Maksym

Maksym

Shoerefurbisher

Vanuit zijn oog voor detail zorgt hij dat alle schoenen goed gemaakt worden en niets over het hoofd wordt gezien.

Unval

Unval

Shoerefurbisher

Unvalovich, schoenlapper, the king of steaming of gewoon Unval. Als expert op het gebied van textielverwerking kwam hij binnen om ons te verbazen en dat deed hij. Vooral als het gaat om stikken is hij een uitzonderlijk talent. Met precisie en onwijze snelheid weet hij schoenen van 95Percent in record tempo op oud niveau te krijgen. Daarnaast zetten we zijn capaciteit ook in om lokale schoenen te herstellen.

Benieuwd hoe hij dit doet? Kom eens langs, doordeweekse is Unval er van maandag tot er met vrijdag.

Musab

Musab

Operationele ondersteuning

Operationeel manusje van alles. Hij helpt en ondersteund het hart van onze organisatie. De Schoenmakerij.

Kris

Kris

Chef schoenselectie

Selecteren is een vak apart en daar weet kris alles van. Elke schoen die binnenkomt gaat eerst door zijn handen. Hij weet wat mooi genoeg is en vooral goed genoeg is om een 2e leven te geven. Ook het restant geven we een goed leven en daar zorgt Kris voor.

Benno

Benno

Schoenmaker

Benno is onze part time schoenmaker maar wel een die weet waar je het over hebt. Jarenlange ervaring in het vak en kan ons met name omtrent hakken voorzien van de beste ingrepen om de schoen spik en span te krijgen. Benno kun je met name op maandagen en woensdagen vinden in de schoenmakerij.

daan-teamfoto-de-schoenmakers

Daan Engelen

Financieel

Daan, de man die er is maar weinig van kan op het gebied van schoenen maken. Hij is ondersteunend aan het team Schoenmakers operationeel en financieel.
Daan is naast de Schoenmakers ook eigenaar van 95Percent.

De samenwerking met 95Percent – Refurbished merkschoenen die hij mogelijk maakt zorgt dat wij dagelijks honderden schoenen zien en repareren.

Dit geeft ons de ervaring die geen schoenmaker heeft. Kom langs en laat Daan je er meer over vertellen.

Volg De Schoenmakers

Mis nooit meer wat er
gebeurt bij ons

Bezoek De Schoenmakers van Enschede

Adres
Telefoonnummer
E-mail
Scroll to top